Demouge over transfer: "Ik ben superblij, dit is fantastisch"

Frank Demouge, de nieuwe aanwinst van FC Utrecht, is erg blij met zijn transfer naar de Domstad. Toch houdt de spits warme gevoelens over aan Willem II. "Van mij zal je nooit wat slechts over die club horen", aldus Demouge.

"Gelukkig is het rond. Ik ben superblij. Dit is fantastisch", aldus Demouge tegenover SEG. De aanvaller zal niet direct aan spelen toekomen, aangezien hij nog een schorsing uitzit.

Toevallig liep hij deze rode kaart op tegen FC Utrecht. "Ze maakten er al grapjes over. "Morgen even kennis maken met Wuytens op de eerste training?", zeiden ze. Maar hij weet dat het niet met opzet was."

"Ik zal natuurlijk wel moeten vechten voor mijn plek, maar er komen zoveel wedstrijden aan. Ik ga zeker genoeg speeltijd krijgen"", zo vervolgde Demouge, die met Utrecht ook Europese wedstrijden gaat spelen, onder meer tegen Napoli. "Dat is natuurlijk schitterend. In dat stadion in Napels kunnen wel 70.000 man, geloof ik. En spelen tegen Liverpool is natuurlijk ook prachtig."

Zijn komst naar Utrecht betekent dat Demouge zijn oude ploeg Willem II vaarwel zegt. "Ik heb er drie fantastische jaren gehad. Van mij zal je nooit wat slechts over die club horen zeggen. Ik hoop dat ze erin blijven."