Tofste baas - Kwartfinale - Dag 43

Na een zeer spannend gevecht is toch uiteindelijk Psycho Mantis de winnaar geworden van de tweede kwartfinale in het toernooi.

Vandaag hebben we twee kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Ganondorf (Zelda)
Ganondorf, Ganon voor vrienden, de duistere tovenaar en natuurlijk aartsvijand van Link. Deze afstammeling van de Gerudo-clan is zo geobsedeerd door macht, dat hij blijft proberen de Triforce compleet te krijgen, zodat hij zal heersen over Hyrule. Hij heeft twee vormen, die van een mens, en die van een varkensachtig wezen, dat op zijn zachtst gezegd, groot kan worden. Lichtgevende of zilveren pijlen staan niet op zijn wenslijst en ook meesterzwaarden behoren niet tot zijn favoriet.

Red (Pokémon)
De allereerste Pokémon-game, Pokémon Red, was de eerste keer dat we Pokémon konden vangen, konden strijden voor badges en het opnemen tegen onze rivaal. In de games die hierna kwamen, Gold en Silver, konden we als ultieme baas vechten tegen het personage uit de eerste Pokémon-game genaamd Red. Deze was zeer lastig te verslaan met Charizard, Blastoise, Pikachu, Venusaur, Espeon en Snorlax tot zijn beschikking.

ganondorfRed

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.