Villa: "Ik kan zeker samen met Zlatan spelen"

David Villa is dé topaankoop van FC Barcelona deze zomer. De Spaanse aanvaller versterkte de gelederen van Barça en leverde zijn oude club Valencia CF een flinke bom duiten op.

De steraanvaller van het Spaanse nationale team gaf gisteren een persconferentie, waarop hij een interessant vraagstuk behandelde. Kan hij samen met Zlatan Ibrahimovic spelen in één elftal? "Ik denk zeker dat ik en Zlatan een goed duo kunnen vormen."

"Verder vind ik dat in de voetballerij alles mogelijk is. Als je de wil maar hebt. Ik denk dat ik met iedere speler ter wereld een goed duo kan vormen. Dus ook met Zlatan, die een fantastische speler is", geeft Villa te kennen.

Ook werd Villa gevraagd naar zijn bevindingen rondom het jeugdige team van Barcelona dat moest opdraven in de Spaanse Super Cup tegen Sevilla FC. "We hebben een drukke kalender en hebben vertrouwen in onze jonge spelers. Het zijn uitstekende spelers."

"Niet zo lang geleden speelden Sergio Busquets, Carles Puyol, Xavi en Andres Iniesta ook in een dergelijke situatie. Nu zijn dat de beste spelers ter wereld. Onbetaalbaar zelfs. Ze hebben de club al veel successen bezorgd", stelt Villa.