Tofste baas - Tweede Ronde - dag 39

Het gevecht van gisteren was tot lange tijd spannend waarbij Shoa Kahn en Red de koppositie steeds van elkaar afpakten. Toch heeft die laatste gewonnen en mag hij het opnemen tegen Ganondorf in de kwart finale.

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Sephiroth (Final Fantasy-serie)
Waarschijnlijk de beruchtste schurk uit de Final Fantasy-serie. Sephiroth is het resultaat van een experiment van de Shinra-corporatie, hij is gecreëerd met de cellen van de buitenaardse levensvorm Jenova. Als hij erachter komt dat hij een experiment is, draait hij door en besluit een god te worden. Dit doel wil hij bereiken door de wereld ernstig te beschadigen, met behulp van een reusachtige meteoriet, om zo de energie die de planeet gebruikt om zichzelf te herstellen op te slokken. Sephiroth heeft niet alleen grootheidswaanzin, hij is ook harteloos. Dit blijkt het meest uit wellicht één van de schokkendste gamescène's aller tijden, waarin Sephiroth in koelen bloede één van de hoofdrolspelers vermoordt.

Shredder (Turtles)
Shredder is de aartsvijand van de Turtles. Zijn echte naam is Oroku Saki en hij is het jongere broertje van Oroku Nagi. Nagi en Hamato Yoshi (de eigenaar van Splinter) waren verliefd op dezelfde vrouw, wat natuurlijk altijd voor ruzie zorgt. Tijdens deze vete liet Nagi het leven en vluchtte Yoshi naar New york. Saki (Shredder) was uit op wraak en sloot zich aan bij de Foot Clan om een volwaardig ninja te worden. Uiteindelijk werd hij de leider van de Amerikaanse tak van de Foot. Hij doodde Yoshi en zijn geliefde, Splinter, wist te ontkomen. De rat kwam in aanraking met de ooze en muteerde in de meester die alle Turtle-fans kennen. Hij trainde de vier Turtles om de strijd aan te gaan met Shredder en zijn meester te wreken.

The Joker (Batman: Arkham Asylum)

The Joker is al decennia een geduchte tegenstander van Batman. in 1988 verschijnt hij voor het eerst op een console in de tweede videogame die rond Batman gemaakt is, namelijk Batman: The Caped Crusader. Ook in de meest recente Batman-game, Batman: Arkham Asylum, is The Joker degene die het asylum overneemt. The Joker is een gevaarlijke tegenstander van Batman die niet snel zijn lesje leert. Maar goed, Why so serious?

SephirothShredderThe Joker

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.