Dragon Age 2 aangekondigd

EA heeft Dragon Age 2 aangekondigd. Er zijn nog geen details bekend, maar de naam van de game werd vermeld in een persbericht aangaande Warhammer Online:

"Currently announced projects at BioWare include the development of ongoing downloadable content for Mass Effect 2, one of the highest rated video games of all time, Dragon Age 2, the highly anticipated sequel to 2009’s “RPG of the Year” Dragon Age: Origins, and the story-driven massively multiplayer online game, Star Wars: The Old Republic."

Bioware maakte er ook een subtiele melding van op Twitter. Daarbij bevestigde EA in een fiscaal rapport in februari dat een nieuwe Dragon Age-titel uit zou moeten komen in het vierde kwartaal van dit fiscale jaar, oftewel in normale mensentaal in de eerste drie maanden van 2011. Op dat moment was de titel nog Dragon Age Title TBA en stond gemeld dat de titel bestemd was voor consoles, handhelds en PC. In maart werd door EA een teaser vrijgegeven die meldde dat op 1 februari 2011 iets Dragon Age-gerelateerds zou gebeuren.

EA heeft gisteren bevestigd dat zijn gamescom persconferentie op 17 augustus plaats zal vinden. Hopelijk zullen ze dan klaar zijn met het getease en zullen ze de wereld echt inhoudelijk kennis laten maken met een nieuwe Dragon Age.

 

Dragon Age