City of Heroes krijgt grote uitbreiding

Uitgever NCsoft heeft Going Rogue aangekondigd, een grote uitbreiding voor de grootschalige online game City Of Heroes. In deze uitbreiding kunnen slechteriken goedzakken worden en vice versa. In deze uitbreiding kunnen spelers de grens oversteken tussen het goede en het kwade in de grootste uitbreiding op City of Heroes sinds de release van City of Villains, een half jaar na de release van 'City of Heroes dat in 2005 uit is gekomen. Going Rogue verschijnt op 17 augustus.

In City of Heroes: Going Rogue krijgen spelers spannende, gevaarlijke en morele keuzes die het lot van hun personage kunnen beïnvloeden. Het is de eerste keer dat spelers van een grote online game door middel van keuzes hun gameplay-ervaring kunnen veranderen en bovendien invloed uitoefenen op het uiteindelijke lot van hun personage.

Naast deze revolutionaire speloptie biedt het spel een alternatief universum om te verkennen. Hier vindt men nieuwe gebieden, missies en vijandelijke groepen om het tegen op te nemen. Bovendien krijgen beginnende spelers twintig volledig nieuwe levels met missies om te verkennen wanneer zij voor of tegen de legers van Emperor Cole strijden.

City of Heroes: Going Rogue kan op dit moment enkel middels digitale distributie besteld worden voor 19,99 euro. Spelers die de uitbreiding nu al kopen, krijgen toegang tot kleine extra's die ze straks in de online wereld van City of Heroes kunnen gebruiken.

'City of Heroes' krijgt grote uitbreiding