[E3] EA start een schietschool

Uitgever Electronic Arts heeft Gun Club onthuld. Dit loyaliteitsprogramma gaat spelers van EA-schietspellen van allerlei bonussen en beloningen voorzien.

De voordelen die leden van Gun Club hebben variëren van het verkrijgen van speciale in-game content tot vervroegde toegang voor bèta-tests, demo's en exclusieve kijkjes achter de schermen bij de gamestudio's die de spellen maken.

Battlefield: Bad Company 2, Medal of Honor en het recentelijk aangekondigde uitbreidingspakket Battlefield: Bad Company 2 Vietnam zullen als eerste Gun Club ondersteunen. Daarna volgen de gratis online schietgame Battlefield Heroes voor de PC, en de horrorgame Dead Space 2. In de toekomst zullen vele andere titels volgen.

Om lid te worden van Gun Club dienen gamers zich op de gelijknamige website van de uitgever met hun EA ID aan te melden. Op dit moment kun je met behulp van een Battlefield: Bad Company 2-VIP-code de M24 Sniper Rifle voor het aankomende Medal of Honor bemachtigen. Dit is de eerste actie die Electronic Arts opzet voor de leden van de Gun Club.

EA start een schietschool
EA start een schietschool