Brood verlengt toch bij RKC Waalwijk

Ruud Brood heeft zijn aflopende contract bij RKC Waalwijk toch verlengd. De clubleiding kwam met de Gorinchemmer een verbintenis overeen die hem nog twee seizoenen aan de Waalwijkse club zal verbinden.

In december lieten zowel Brood als RKC Waalwijk weten te verlengen. "In de vervolggesprekken hebben we getracht om binnen onze mogelijkheden aan de wensen van Ruud tegemoet te komen”, liet Mohammed Allach, directeur voetbalzaken van RKC Waalwijk, weten. “Dit is gelukt. En daar zijn wij als clubleiding ontzettend blij mee. Ruud is een goed mens. Een persoonlijkheid met de juiste trainerskwaliteiten. Ik ben blij dat wij hem langer voor de club hebben kunnen behouden en hiermee de positieve koers die RKC Waalwijk vaart, kunnen voortzetten.”

Enkele dagen geleden was op de website van RTV Rijnmond nog te lezen dat Brood bij RKC Waalwijk zou vertrekken, maar hier is dus geen sprake meer van.

De trainer was in elk geval erg blij met zijn nieuwe overeenkomst. "De afgelopen twee seizoenen heb ik met veel plezier voor de club gewerkt. We kijken met de hele club met gezonde ambities vooruit. Ik heb een goed gevoel bij de club en haar mensen. Daarnaast sluiten mijn persoonlijke ambities aan bij die van de club. Het positieve gevoel, de toenadering en het vertrouwen hebben mij doen beslissen om concessies te doen en een nieuwe verbintenis te tekenen."