Sluiter kiest voor kwalificaties Wimbledon

Raemon Sluiter zal zijn goede prestatie vorig jaar tijdens het Unicef Open niet kunnen evenaren. De Rotterdammer heeft besloten de kwalificaties van Wimbledon te gaan spelen. De kwalificaties vinden op hetzelfde moment plaats als de unicef open namelijk van 13 tot en met 20 juni.

"Ik moet alle eerlijkheid vaststellen dat ik op dit moment geen recht heb op een wildcard voor de Unicef Open," aldus de altijd eerlijke Sluiter. "De afgelopen maanden heb ik te weinig wedstrijden gespeeld en ben dan ook niet wedstrijdfit. Het lijkt me reëler dat de toernooiorganisatie de nog te vergeven wildcard aan een andere Nederlander geeft."

Ook het vooruitzicht om in Londen te kunnen gaan spelen spreekt de nummer 183 van de wereld wel aan. "Het kwalificatietoernooi wordt weliswaar niet op de banen van Wimbledon gespeeld (het kwalificatietoernooi wordt afgewerkt op Roehampton, red.) maar je weet nooit hoe het loopt. Op gras kun je zomaar drie potjes winnen en dan sta ik zomaar in het hoofdtoernooi. Het lijkt me geweldig nog een keer actief te zijn op Wimbledon."