Vettel naar Masters of Formula 3

Sebastian Vettel zal tijdens de Masters of Formula 3 op Zandvoort een Formule 1-demonstratie gaan verzorgen. De Duitser zal komen, omdat Red Bull het evenement mee gaat sponsoren. De Masters of Formula 3 zullen in het weekend van 5 en 6 juni gehouden gaan worden.

"Naast onze trouwe partner en bandensponsor Kumho Tyres hebben wij wederom twee grote merken aan dit unieke evenement weten te verbinden. Red Bull is wereldwijd niet meer weg te denken uit de auto- en motorsport en het is geweldig dat die activiteiten op internationaal vlak ook in Nederland navolging krijgen. Voor de twintigste edtie van de Masters of Formula 3 krijgen we een fantastisch programma. Met dit programma én de mogelijkheid om het evenement gratis te bezoeken, hopen we op volgepakte tribunes," zegt de uitvoerend directeur van het circuit van Zandvoort Erik Weijers.

Voor de talenten is er tijdens de Masters of Formula 3 de Red Bull Kart Fight. De beste jonge karters uit alle provincies van het land plaatsen na voorrondes in april en mei zich voor de finale. Voor de mensen die het evenement gratis willen bezoeken houdt de Oostenrijkse drankenfabrikant een speciale actie rond Vettel.