Stefan GP kritisch op FIA en US F1

Volgens Zoran Stefananovic hebben de Formule 1-bazen heel wat uit te leggen als zijn team niet toegelaten wordt tot de Formule 1-grid. Het Servische team heeft een auto die gereed is en de onderdelen zijn inmiddels in Bahrein gearriveerd, terwijl Team US F1 nog niets heeft wat op een bolide lijkt. Het Amerikaanse team zou de sport schade toe brengen.

"Stefan GP wil het publiek graag laten weten dat de containers die begin februari zijn verstuurd in Bahrein zijn aangekomen," zo staat in een verklaring te lezen op de site van het Servische team. "In de loop van volgende week zullen we de Formule 1-bolide van Stefan aan de pers tonen, als laatste bewijs dat we op de grid in Bahrein dienen te staan. Mochten we niet de kans krijgen om in Bahrein te racen, zeker als sommige teams er niet in slagen deel te nemen, krijgt iemand er een zware kluif aan om uit te leggen wat er aan de hand is."

"Dromers uit de Verenigde Staten zullen ook hun acties moeten uitleggen. Ze zijn namelijk doelbewust bezig de Formule 1 te verzwakken, met hun sprookjes over succes, en door te dromen van een perfecte wereld. Succes komt niet door te praten, maar door hard te werken en lef te hebben."