Pandev schrijft open brief aan Lazio-fans

Goran Pandev heeft aan de Romeinse krant Il Messaggero een open brief gestuurd die gericht is aan de fans van Lazio. In de brief maakt de Macedoniër het een en ander duidelijk rondom zijn vertrek bij de Italiaanse club.

"De laatste maanden is mij duidelijk geworden hoe afschuwelijk het kan zijn om te liegen. Sommigen zullen zich aangevallen voelen door wat ik nu ga zeggen: vanaf 2010 ben ik een tegenstander van Lazio. Ik zal doelpunten vieren met teamgenoten die een ander shirt dragen", schrijft Pandev in zijn brief.

Pandev was in Rome aan zijn zesde seizoen bezig. Hij lag al een aantal maanden overhoop met de voorzitter van de club en daarom werd afgelopen week zijn contract ontbonden. "De laatste jaren heb ik vaak gedacht dat ik hier voor altijd zou blijven. Helaas was dit niet mogelijk, in het voetbal gebeuren zulke dingen nou eenmaal."

Pandev moet nu dus op zoek naar een nieuwe club. "Het had zo niet mogen eindigen, maar ik had het niet meer in eigen hand. Arrivederci Roma, en een gelukkig 2010 voor Lazio."