Test je DirectX 11 videokaart met de DiRT 2 demo

Codemasters brengt vrijdag DiRT 2 naar de PC, een feestje wat niet beter gevierd kan worden dan met het uitbrengen van een demo. De PC-versie is wat later dan de console-versie omdat Codemasters ondersteuning voor DirectX 11 in wilde bouwen.

De nieuwe features die DirectX 11 mogelijk maken zitten ook in de demo, dus als je een videokaart bezit uit de ATi Radeon HD 5-serie én Windows Vista of Windows 7 dan kun je optimaal genieten van de game. Dankzij DirectX 11 is er betere belichting mogelijk, realistischere schaduwen dankzij Ambient Occlusion en zijn het water, vlaggen en publiek gepimpt.

De demo, die 1,3 GB weegt, bevat twee races: een trailblazer in Marokko in een Mitsubishi Eclipse GT en een Landrush in Baja California met een West Coast Choppers Stuka Trophy Truck. De demo is onder andere te downloaden bij onderstaande mirrors:

Gamer's Hell
Big Download
Strategy Informer
4player.de
ComputerGames.ro

DiRT 2 ligt vanaf komende vrijdag in de winkels voor de PC, op de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintedo DS en Wii is hij al enige tijd beschikbaar.