Slory: "Publiekswissel deed me goed"

Andwélé Slory is bezig aan een sterke periode in het shirt van Feyenoord. De aanvaller scoorde voor de derde keer op rij en opende tegen RKC Waalwijk (3-0) de score met een schot uit een lastige hoek.

Slory was tegen PSV (1-3) en NAC Breda (0-2) ook al trefzeker. "Maar ik ben er absoluut niet mee bezig dat het al het derde achtereenvolgende doelpunt is", reageerde Slory na afloop van de wedstrijd op de officiële website van de club uit Rotterdam-Zuid.

"Ik wil gewoon dat ik me na een wedstrijd niets kan verwijten. Ik wil keihard werken en belangrijk zijn voor de ploeg." Een kwartier voor tijd kreeg Slory een publiekswissel én een ovationeel applaus van het publiek. "Dat applaus doet me ontzettend goed. Het geeft me een fijn gevoel en ik heb er lang op gewacht."

Slory is dan wel bezig aan een goede periode, de rappe aanvaller heeft nog steeds een flinke dosis zelfkritiek. "Ik kom van ver en heb nog een hoop te verbeteren aan mijn spel. Ik heb twee heel moeilijke jaren achter de rug en ben blij dat het nu weer beter gaat." De oud-speler van Excelsior en Telstar kwam door veelvuldig blessureleed de afgelopen twee seizoenen niet vaak in actie.