Çapa teleurgesteld in Limburgse media

De zorgen blijven maar groter worden bij MVV. De Maastrichtenaren verloren vrijdag opnieuw: 2-1. Dit keer was FC Zwolle de ploeg die MVV van drie punten onthield.

MVV-coach Fuat Çapa weigert te erkennen dat het vertrouwen van de spelers in hem afneemt. "Ik ben tevreden over het spel van mijn ploeg in de afgelopen drie competitieduels, maar niet over het resultaat want we pakken slechts één punt. De pers schrijft dat de spelers geen vertrouwen in mij hebben. Onzin, anders kun je nooit zoveel kansen bij elkaar voetballen. Dan trainen ze ook niet zo hard," aldus Çapa tegenover RTL.

"Van alles wat gezegd en geschreven is, is misschien tien tot vijftien procent waar. MVV ligt onder een vergrootglas. Ik zou volgens de pers maandag naar het tweede elftal zijn gaan kijken onder politiebegeleiding. Maar ik ben zelfs niet bij de wedstrijd geweest! Ik had op dat moment gesprekken met mijn spelers," zo vervolgde de oefenmeester.

"Ik ben teleurgesteld in de Limburgse media. De druk op mij wordt door deze nederlaag niet groter of kleiner. Ik ga de handdoek niet gooien, ik ben en blijf sterk. We hebben alle moeilijke wedstrijden gehad en moeten ons nu concentreren op de komende twee thuisduels."