'Fenerbahçe concreet voor Shevchenko'

In de Turkse media wordt gesuggereerd dat Chelsea-aanvaller Andriy Shevchenko onderhandelt met Fenerbahçe. De Oekraïner zou zelf welwillend tegenover een overgang naar Turkije staan.

Hakan Şükür, gestopte oud-voetballer van onder meer Internazionale en vriend van Shevchenko, sprak hedenochtend tegenover NTV Spor over de situatie. Shevchenko zou de ex-prof hebben gebeld en hem om informatie over het Turkse voetbal hebben gevraagd.

Als we Şükür mogen geloven was de aanvaller vooral geïnteresseerd in Fenerbahçe. De zaakwaarnemer van Shevchenko zou zelfs al informatie hebben ingewonnen over de financiële structuur van Fener. Naar verluidt neemt de aanvaller een mogelijk aanbod van de Turkse club uiterst serieus.

Chelsea, de club waar Shevchenko op de loonlijst staat, verlangt een flinke vergoeding voor de spits. De 33-jarige aanvaller moet de Londenaren liefst zeven miljoen euro opleveren. Fenerbahçe vindt die vraagprijs te gortig voor de speler die nog maar een jaar onder contract staat bij The Blues en het einde van zijn loopbaan nadert.