Van Bronckhorst: "In play-offs weer op nul"

Feyenoord lijkt goede kansen op het spelen van play-offwedstrijden voor Europees voetbal te hebben. In de laatste serie wedstrijden pakten de Rotterdammers tien punten. De concurrerende ploegen volgden op gepaste afstand. Zo wist FC Groningen in diezelfde serie maar zeven punten te pakken.

"In de play-offs begint iedereen weer op nul. Je kunt niet spreken van favorieten. Het gaat om de onderlinge krachtsverhoudingen, maar het is een feit dat de onderlinge sfeer goed is bij ons en het vertrouwen groot," liet Van Bronckhorst in een reactie weten.

"Het seizoen positief eindigen, is ook belangrijk met het oog op het nieuwe seizoen. Iedereen snakt naar dat nieuwe seizoen, waarin we de kans krijgen om op nul te beginnen met een nieuwe trainer en eventueel nieuwe spelers," ging de aanvoerder van de Rotterdammers verder. "Natuurlijk ben ik bezorgd over de financiële situatie waarin de club verkeert. Normaal gesproken moet er wel wat gebeuren met versterking. Maar indien er door omstandigheden toch niks of bijna niks mogelijk is, dan vind ik nog steeds dat we een goede spelersgroep hebben."

Met dat laatste refereerde Gio naar het feit dat Feyenoord aan dit seizoen ook nog positieve dingen heeft over gehouden. "Met de doorbraak van jongens als Wijnaldum, Fer, Biseswar en Leerdam hebben we extra mogelijkheden gekregen. Het is een van de weinige positieve punten van dit jaar geweest, dat er jonge talenten zijn doorgebroken."