Vlemmings: "PSV is ideale tegenstander"

Leon Vlemmings kijkt uit naar aanstaande zondag. Dan staat namelijk de wedstrijd tegen PSV op de rol. De oefenmeester van de Rotterdammers is positief, nadat vorig weekend met 2-1 van NAC Breda werd gewonnen.

Volgens Vlemmings was de overwinning in Breda er één, die voor perspectief kan zorgen. "Want we zien een stijgende lijn," aldus de oefenmeester. "We kunnen weer naar boven kijken. Nog steeds geloof ik dat wij bij de eerste negen kunnen eindigen en ons zodoende plaatsen voor de play-offs. Een zege doet een elftal goed, ik merkte het maandag al aan de sfeer in de club."

Toch heeft Feyenoord een zwaar programma voor de boeg. Dit weekend wordt het thuisduel tegen PSV gespeeld. Volgende week gaan de Rotterdammers op bezoek bij koploper AZ. "Maar juist dat zijn voor ons mooie wedstrijden. Vooral PSV vind ik een ideale tegenstander. In De Kuip wint een tegenstander sowieso niet gemakkelijk, terwijl wij tegen een goede ploeg kunnen laten zien of we de stijgende lijn van de laatste weken ook kunnen doortrekken. Wij kijken er naar uit."