PSV wil Salcido niet zomaar laten gaan

Er lijkt een einde aan het tijdperk van Carlos Salcido te komen bij PSV. De Mexicaanse verdediger lijkt een moeizame verstandshouding te hebben met trainer Huub Stevens en heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Latijns-Amerika.

PSV wil echter weinig water bij de wijn doen, waardoor Salcido niets anders kan doen dan doorgaan bij PSV. "Er is een conflict hier, maar absoluut niet met de club. PSV heeft zich altijd keurig opgesteld en daar ben ik ze dankbaar voor."

Technisch manager Adrie van Kraaij peinst er ook niet over om Salcido zomaar van de hand te doen. "Wat moeten wij dan? Hem zomaar weggeven? Er is op dit moment geen enkele club die zich bij ons heeft gemeld. Gebeurt dat wel, dan krijgen ze onze prijs te horen," stelt hij in het Algemeen Dagblad.

Trainer Huub Stevens zegt dat er van een probleem geen sprake is. "In het allereerste gesprek dat ik dit seizoen met Carlos had, liet hij al weten dat hij wegwilde, dus dat is niks nieuws. En verder kan ik alleen maar zeggen: Carlos heeft mij nooit gezegd dat hij zó ontevreden is dat hij geen wedstrijd kan spelen."

De 28-jarige international wil zijn loopbaan het liefst voortzetten buiten Europa. De verdediger ligt echter nog tot medio 2012 vast in Eindhoven.