Gomes van het veld gedragen

De League Cup-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Liverpool eindigde voor Spurs-doelman Gomes op een vervelende manier. De Braziliaan werd in de tweede helft van het duel aan het hoofd geraakt in een poging Liverpool-verdediger Philipp Degen het scoren te beletten.

De voormalig PSV'er werd vervolgens minutenlang behandeld, waarna hij met een brace om zijn nek per brancard van het veld werd gedragen.

Tottenham Hotspur slaagde erin Liverpool uit de League Cup te knikkeren door met 4-2 te winnen. Roman Pavlyuchenko en Frazier Campbell scoorden namens de Londenaren allebei twee keer. Ryan Babel begon in de basis bij Liverpool, dat veel sterren op de bank of tribune hield.

Update 14:45 uur

De blessure van Gomes valt mee. Trainer Harry Redknapp verwacht de voormalig keeper van PSV zaterdag alweer terug tijdens de stadsderby tegen Fulham. Alleen het gebit van Gomes heeft een flinke klap gehad. Gomes werd in de tweede helft van het duel tegen Liverpool aan het hoofd geraakt in een poging Philipp Degen het scoren te beletten.