Bahia nog niet klaar bij Feyenoord

In de nieuwste editie van Sportweek zegt centrumverdediger André Bahia dat hij verwacht dat Feyenoord dit seizoen minimaal bij de eerste vier zal eindigen. Daarnaast ziet hij nog meer kansen dit seizoen voor de Rotterdammers.

"Daarnaast kunnen we natuurlijk weer de bekerfinale bereiken en hebben we alle kans om ver te komen in de UEFA Cup. Maar dan moeten we de tweede helft van het seizoen wél beter presteren dan vorig seizoen. De laatste jaren zijn we steeds uitstekend begonnen, met grote overwinningen, maar eindigden we dramatisch. Ik zou het bepaald niet erg vinden als het dit seizoen eens andersom is. Misschien kunnen we dan zelfs nog kampioen worden,” aldus Bahia.

De speler zegt ook dat hij voorlopig nog niet klaar is in Rotterdam. "Ik heb net een nieuw contract getekend tot 2012, daar ben ik hartstikke blij mee. Ik ben niet het type speler dat na twee jaar al naar Italiė of Spanje vertrekt, dan weer daar een jaar speelt en daarna weer ergens anders. Ik wil met deze club geschiedenis schrijven en prijzen winnen, zodat de deuren hier na mijn carričre óók nog voor me openstaan. Ik ben nog lang niet klaar bij Feyenoord. Het belangrijkste is dat ik me nu blijf doorontwikkelen. Misschien blijf ik hier na mijn huidige contract nóg wel vier jaar.”