Gomes ongelukkig tegen Aston Villa

Mede door een blunder van een verder prima spelende Heurelho Gomes behaalde Tottenham Hotspur ook in het thuisduel tegen Aston Villa geen punten. Tot negen minuten voor tijd stond het nog 0-1 voor Villa, maar de oud-PSV'er liet de bal onder zich doorglippen na een afstandsschot van Ashley Young waardoor het 0-2 werd.

De aansluitingstreffer kwam er nog wel in de 87e minuut, maar deze kwam te laat voor de Spurs. Al na vijf minuten keek Tottenham tegen achterstand aan na een goal van Nigel Reo-Coker. Mede dankzij een aantal fraaie reddingen van Gomes kon de ploeg van trainer Junade Ramos de rust halen met een 0-1 achterstand. In de tweede helft speelde Tottenham onsamenhangend en moest het weer rekenen op de Braziliaanse keeper tot negen minuten voor tijd.

Tottenham Hutspur staat nu stijf onderaan in de Premier League met één punt uit vier duels. Aston Villa vinden we op de vierde plaats met zeven punten uit vier duels.