Robinho hoopt nog steeds op transfer

Robinho hoopt nog altijd op een transfer naar Chelsea. De Braziliaan zou Real Madrid, waar hij nu nog onder contract staat, graag inruilen voor de club uit Londen. Toch hebben beide clubs tot nu toe nog geen akkoord bereikt.

"Ik sta nog onder contract bij Real Madrid, maar de onderhandelingen met Chelsea lopen nog steeds," aldus Robinho. Chelsea voert al een aantal weken gesprekken met De Koninklijke. In eerste instantie weigerde de Spaanse club zelfs met The Blues om de tafel te gaan zitten.

Het gedrag van de aanvaller zorgde er uiteindelijk voor dat er toch gesprekken werden gestart. "Wij zullen een speler nooit tegen zijn wil in Madrid houden. Daarom hebben we geen andere keus dan om de wens van Robinho om de club te verlaten, te accepteren", was in een verklaring van Real Madrid te lezen.

Mocht Chelsea Robinho daadwerkelijk over willen nemen, dan zullen ze met een grote zak geld over de brug moeten komen. Diverse bronnen melden dat de Braziliaan Real Madrid 40 miljoen euro op moet gaan leveren. De beslissing zal in elk geval snel genomen moeten worden, want over drie dagen sluit de transfermarkt.