Spaanse media niet enthousiast na zege

Een dag na de 4-1 overwinning op Rusland openen de Spaanse kranten niet enorm enthousiast. De media in Spanje maakt zich nog altijd zorgen over met name de verdediging.

"Erg goed, maar pas op, want we hebben nog steeds niets gewonnen," kopt Marca op de voorpagina. "En we kunnen onze ogen niet sluiten voor een serieus probleem: het gat in het centrum van de verdediging."
El Pais sluit zich daarbij aan. "Een ander Spanje!", maar: "het was niet allemaal super. Opnieuw liet het team zien dat het moeite heeft om een goed verdedigend raamwerk neer te zetten."

"We kunnen, we willen en we weten hoe!," aldus een kop van AS. "Het was een onvergetelijke wedstrijd van Villa die drie keer scoorde. Vrijwel alles werkte. Vanaf nu is het makkelijk om de kwartfinale te bereiken."

"Veel euforie? Misschien wel, maar wie kan het weerstaan?" Ook El Mundo Deportivo was erg positief over Villa. "Valencia kocht hem in juni 2005 voor twaalf miljoen euro van Zaragoza. Een bedrag waar nu om gelachen wordt. Want hoeveel is 'El Guaje' (The Kid) nu waard?"