[NBA] Magic thuis langs de Sixers

Het werd de avond van de schutters in Orlando. De spelers van Orlando Magic schoten veertien van hun 23 driepunters raak. De voorsprong van de ploeg uit Orlando was zelfs op een gegeven moment 34 punten op de Philidelphia Sixers. De eindstand was 113-95 voor de Magic.

Rashard Lewis, die deze zomer als free agent naar de Magic kwam, scoorde achttien punten en pakte acht rebounds in 33 minuten speeltijd. Dwight Howard, die dit seizoen de slam-dunk contest won, eindigde met dertien punten en twaalf rebounds in maar 23 minuten speeltijd. De grote man van de Magic kreeg rust van de coach, aangezien Orlando al verzekerd is van een plaats in de play-offs. Alle vijf de basisspelers van de Magic hadden meer dan tien punten in de wedstrijd, wat aangeeft dat de coach, Stan van Gundy, de teamgeest benadrukt. "De bal moet veel rondgespeeld worden en iedereen krijgt evenveel kansen," zei Van Gundy na afloop.