Ronaldinho stukje dichter bij Milan

De speculaties over een mogelijke transfer van Ronaldinho naar AC Milan blijven aanzwellen. De broer en tevens zaakwaarnemer van de vedette, Roberto Assis, sprak gisteren met Milan-bestuurders over een mogelijke toekomst tussen Ronaldinho en Milan.

Assis' trip was bedoeld voor een ontmoeting met Ricardo Oliveira, een van zijn cliënten. De zaakwaarnemer maakte van de gelegenheid gebruik om met Galliani en Braida te discussiëren over Ronaldinho. Zowel Barcelona als AC Milan zouden overeenstemming bereikt hebben over de persoonlijke voorwaarden bij de transfer.

Ronaldinho verklaart: "Ik en mijn broer kunnen niet ontkennen dat AC Milan een aantrekkelijke club is. Er spelen veel Brazilianen en het voelt als één grote familie". Milan-voorzitter Silvio Berlusconi doet er weinig aan om de geruchten op zijn beurt de kop in te drukken: "Er bestaat een goede kans dat Ronaldinho naar Milan verhuist om ons te versterken". Derde partij Galliani houdt de boot voorlopig een beetje af: "Ronaldinho's contract bij Barca duurt nog drie jaar, en ik kan me niet voorstellen dat hij het daar slecht heeft".