Rankovic biedt excuses aan

Aleksandar Rankovic heeft zijn excuses aangeboden aan scheidsrechter Kevin Blom. In het duel van zijn club ADO Den Haag tegen AZ, welke vorig weekend werd gespeeld, bedreigde de middenvelder de leidsman met de woorden: 'When I see you in the city, I kill you'.

De Telegraaf kwam het het bericht dat Rankovic dit zou hebben gezegd. De middenvelder van ADO Den Haag heeft op de website van de club spijt betuigd. Hij schreef het volgende:

"Allereerst wil ik benadrukken dat ik mij distantieer van de publicatie in De Telegraaf. Ik betreur ten zeerste dat ik tijdens de wedstrijd ADO Den Haag-AZ, in het heetst van de strijd, de dienstdoende scheidsrechter zowel fysiek als verbaal onheus heb bejegend. Daarom heb ik 23 januari jl. na overleg met de club het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal geaccepteerd."

"Graag bied ik ten opzichte van de scheidsrechter, mijn medespelers, de club en de supporters van ADO Den Haag mijn excuses aan. Bovendien spijt het mij dat ik door mijn manier van handelen alle betrokkenen in diskrediet heb gebracht."