Lyon uitgeschakeld in Franse Beker

Olympique Lyon is in de achtste finales van de Franse Beker uitgeschakeld. De koploper in de competitie verspeelde op bezoek bij Olympique Marseille in de laatste minuten een 0-1 voorsprong en ging met 2-1 onderuit.

Na zeventien minuten spelen kwam Lyon op voorsprong via Cris. Zijn doelpunt bleek niet voldoende. Vier minuten voor tijd scoorde Mickaël Pagis de gelijkmaker en in de blessurtijd zorgde Mamadou Niang voor de winnende treffer.

Girondins Bordeaux blameerde zich bij vierdeklasser FC Montceau-Bourgogne. Na 120 minuten was het 2-2. FC Montceau-Bourgogne nam vervolgens de penalty's iets beter, 5-4.

Naast FC Montceau-Bourgogne en Marseille wisten FC Nantes, RC Lens, FC Sochaux, Vannes OC, CS Sedan Ardennes en Paris Saint-Germain zich voor de laatste acht te plaatsen.