'Inter denkt aan Robben'

De kans is aanwezig dat Arjen Robben aan het einde van dit jaar naar Internazionale vertrekt. De ploeg wil er namelijk alles aan doen om de aanvaller van Chelsea over te nemen. De zaakwaarnemer heeft, net als de jonge international, nog geen reactie gegeven op de eventuele transfer.

Eerder deze week liet Robben al weten dat hij zich niet meer op zijn plek voelt bij Chelsea. Bovendien zou hij naar eigen zeggen te weinig aan spelen toe komen onder coach José Mourinho. "Ik vind dat ik te weinig speel. Chelsea heeft veel spelers die veel verdienen en op de bank te zitten. Zij zijn ook tevreden met die rol. Ik niet, ik vind mijzelf te jong om op de bank te zitten."

Toch zal het voor Internazionale geen makkelijke opgave worden om Robben aan te trekken. Ook Real Madrid en FC Barcelona hebben interesse getoond in de Nederlander. Bovendien proberen deze twee clubs de handtekening van de international al langer te bemachtigen. Mocht het inderdaad gebeuren dat de speler van Oranje naar Italië verhuist, dan treedt hij in de voetsporen van Wim Jonk, Dennis Bergkamp, Andy van der Meyde en Faas Wilkes.