Uitslagen Italië speelronde 11

In Italië werd dit weekend de elfde speelronde in de Serie A gespeeld. AS Roma, Internazionale en Palermo wonnen. Palermo en Internazionale voeren de Serie A aan, AS Roma heeft vier punten achterstand op de nummers één en twee.

Palermo met 3-0 te sterk voor Torino

Palermo blijft het uitstekend doen in de Serie A. Ditmaal was Torino niet opgewassen tegen de dadendrang van de Sicilianen. Het ging met 3-0 ten onder in het Stadio Renzo Barbera. Palermo kwam vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Corini, daarvoor was Rosina gevaarlijk geweest voor de bezoekers.

Na rust volgden nog twee doelpunten. Eerst was het Di Michele die de score verdubbelde. Acht minuten daarna gaf hij een assist op Amauri, die het laatste doelpunt van de middag maakte en besliste de wedstrijd op 3-0.

Lazio Roma vernederd Udinese

Met een 5-0 nederlaag keerde Udinese huiswaarts. Lazio Roma was oppermachtig in de thuiswedstrijd tegen Udinese. De winst van Lazio betekende dat de Romeinen eindelijk weer eens wonnen. Al vijf duels zat Roma zonder overwinning. Tommaso Rocchi opende de score na een half uur gespeeld te hebben. Stefano Mauri, oud-speler van Udinese, maakte de 2-0 acht minuten later.

Na rust besliste de thuisclub de wedstrijd door in vier minuten tijd, twee maal te scoren. Massimo Oddo en wederom Mauri brachten de 4-0 stand op het bord. Acht minuten voor tijd besliste Rocchi met zijn tweede de wedstrijd.