Van Bommel: "Zo kan het niet langer"

Mark van Bommel was niet te spreken over het verlies van zijn club Bayern Müchen tegen Hannover 96 van woensdag. Volgens de middenvelder kan het zo niet langer meer. Het was dit seizoen de vierde keer dat de ploeg een wedstrijd verloor.

"Het toonde maar weer eens aan dat we dit seizoen veel problemen hebben met defensief ingestelde tegenstanders", was de verklaring van Felix Magath, trainer van Der Rekordmeister. "We hebben te weinig druk gezet. De ploeg was ook niet in topconditie. Zo waren Claudio Pizarro en Roy Makaay verzwakt door een griepvirus. Ik had pas 's middags besloten dat ze konden meespelen."

Door het verlies tegen Hannover 96 is Bayern München inmiddels afgezakt naar de vijfde plaats. Werder Bremen voert de lijst in de Duitse competitie nog altijd aan. Het verschil tussen deze twee ploegen bedraagt momenteel zes punten. "Er is nog niets verloren", was het oordeel van Van Bommel. "Maar zoals het nu gaat, kan het niet langer. We moeten zo snel mogelijk gaan pieken en vier, vijf wedstrijden op rij gaan winnen. In de tweede helft misten wij wat geluk, maar buiten dat kunnen wij veel beter voetballen.'"