Beckham wil in Madrid blijven

David Beckham heeft geen enkele intentie om zijn club Real Madrid te verlaten. Rond de voormalig aanvoerder van Engeland deden de afgelopen weken diverse geruchten de ronde die wezen op een eventueel vertrek.

Ramon Calderón, voorzitter van de Spaanse topclub, gaf eerder al aan dat hij de Engelsman wilde behouden, en dat hij zo snel mogelijk een nieuw contract wilde hebben ondertekend. Toch blijven er geruchten dat Beckham's zaakwaarnemer met onder meer clubs uit de Verenigde Staten, Celtic, Tottenham Hotspur, Arsenal en zelfs zijn oude club Manchester United contact zou hebben.

De Koninklijke middenvelder heeft nu zelf een voorlopig einde gemaakt aan de geruchtenstroom. "Mijn toekomst ligt hier, mijn leven ligt hier," aldus de nummer 23 in een persconferentie. "Ik ga niet met andere clubs rond de tafel zitten, en ik ga zeker niet weg in januari."

Beckham is onder coach Fabio Capello zijn basisplaats in de startende elf van Real kwijtgeraakt aan José Antonio Reyes en Robinho. Toch wil hij graag blijven en een nieuw contract tekenen. "We zijn weer begonnen met onderhandelingen. Het gaat me niet om geld, ik wil gewoon in Madrid blijven, want ik voel dat we prijzen kunnen pakken."