Ferrari tevreden over Massa

De technisch directeur van Ferrari, Ross Brawn, is tevreden met de prestaties van Felipe Massa, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Italiaanse renstal. Brawn verwacht dat de Braziliaanse F1-coureur beter zal worden naarmate hij meer ervaring opdoet bij het team van Ferrari.

"Ik denk dat hij zich bij ons zal blijven ontwikkelen. Als je bij een nieuw team komt, duurt het altijd even voordat alles perfect verloopt. Felipe werkt erg goed samen met het team. Ik denk dat hij de komende races kan profiteren van de ervaring die hij in de eerste races reeds heeft opgedaan," aldus Brawn tegeover Speed TV.

Brawn was ook zeer tevreden over de vierde plaats van Massa tijdens de Grand Prix van San Marino afgelopen weekend. "Hij heeft het goed gedaan. Felipe had een paar momenten dat het verkeer hem niet echt meezat en hij had evenveel last van de banden als Michael. Hij heeft dus goed gepresteerd. We zijn dan ook heel tevreden, maar we verwachten nog veel meer van hem in de toekomst. Dat is geen kritiek. We denken alleen dat hij straks nog meer kan bijdragen aan het team."