Uitslag White Sox vs. Indians

In tegenstelling tot de mooie dag waarmee het afgelopen seizoen werd beëindigd werd de seizoensopener van dit jaar onderbroken door de regen. Na de eerste helft van de vierde inning werd de wedstrijd voor bijna drie uur stilgelegd wegens de regen. Na deze pauze wisten de White Sox hun 3-0 voorsprong uit te bouwen tot een 10-4 overwinning.

In de bodem van de vierde inning kwamen de Chicago tot drie runs waardoor ze op een voorsprong kwamen van 6-0, iets waar de Cleveland Indians geen antwoord op hadden. Startend werper C.C. Sabathia viel in de derde inning uit bij de Indians met een verrekte buikspier. Zin vervanger Danny Graves werd na de regen vervangen door Francisco Cabrera die moeite had de ballen goed over de thuisplaat te brengen. De eerste twee slagmannen kregen een vrije loop terwijl Scott Podsednik hen een honk verder sloeg. Tadahito Iguchi offerde zichzelf hierna op waardoor één run gescoord werd.

De grote klap voor de Indians moest nog komen, op de volgende pitch sloeg Jim Thome een 132,28 meter homerun waardoor ook Brian Anderson over de thuisplaat kwam. Dit was de eerste homerun van Thome voor de White Sox en zijn eerste sinds 23 juni van afgelopen seizoen. Tevens was het de 35ste verste homerun ooit, die plek deelt hij met Cal Ripken jr.

Voor Brian Anderson begon het seizoen goed met twee goede slagen, twee runs gescoord en één gestolen honk.

De White Sox openden de score met Uribe in de bodem van de derde inning terwijl ook Anderson en Iguchi in die inning over de thuisplaat kwamen. In de top van de vierde inning kwamen de Indians terug na en score van Hafner en een homerun van Perez waardoor ook Martinez over de thuisplaat kwam.

In de vierde inning scoorde Uribe na een opofferingsslag van Iguchi en sloeg Thome zichzelf en B. Anderson over de thuisplaat. De vijfde inning was ook weer voor de White Sox toen Dye scoorde na een honkslag van Pierzynski. Pierzynski en Crede scoorden even later na een honkslag van Anderson. In de zesde inning scoorde Iguchi nog een run na een honkslag van Dye en de Indians deden in de achtste inning nog iets terug met een run van Blake na een opofferingsslag van Peralta.