Arsenal blijft ongeslagen

Met een 2-1 winst is Arsenal nu al 29 duels achter elkaar in dit competitieseizoen ongeslagen en daarmee evenaart de club het record van Leeds United en Liverpool.

Arsenal won de thuiswedstrijd tegen de Bolton Wanderers met 2-1. Arsenal kwam de eerste helft snel op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Pires en Bergkamp. Vlak voor rust scoorde Campo echter tegen. In de tweede helft werd het op momenten nog spannend, maar het bleef 2-1. Daarmee evenaart Arsenal het record en houdt het de voorsprong op Manchester United en chelsea vast.

Chelsea wist met 2-1 van Fulham te winnen. Gudjohnsen wist de 1-0 aan te tekenen, maar Pembridge zorgde voor de 1-1. Duff maakte in de dertigste minuut met de 2-1 al de beslissende treffer. Collins John maakte in de 62ste minuut zijn debuut voor Fulham.

Ook Manchester United wist dit keer te winnen. Manchester United boekte een schijnbaar eenvoudige 3-0 overwinning op Tottenham Hotspur. Na de 1-0 van Giggs in de 30ste minuut bleef het daar lang bij. Tottenham Hotspur had verschillende keren de kans op de 1-1, maar in de 89ste minuut scoorde Ronaldo toch de 2-0. In de extra tijd wist Bellion nog de 3-0 aan te tekenen.