Wilson kijkt naar Minardi

Zijn prioriteit ligt nog altijd bij Jaguar, maar als dat niet door gaat is Justin Wilson klaar om weer voor Minardi te gaan rijden.

Wilson kreeg contractverlenging bij Jaguar, maar dit alleen om te testen aan het einde van deze maand. Daarna is zijn toekomst onzeker en staan er vele rijders te trappelen om hem van zijn stoeltje te stoten.

Jonathan Palmer, de manager van Wilson, begint dus al voorzichtig naar de andere mogelijkheid te kijken: Minardi. Wilson begon het seizoen 2003 bij het Italiaanse team, maar door slecht presteren van Antonio Pizzonia kon Wilson halverwege het seizoen de overstap naar Jaguar maken.

Paul Stoddart heeft de deur voor Wilson wagenwijd open staan. Hij staat op dit moment boven aan Stoddart's 'boodschappenlijstje', al gunt de Minardi-baas zijn ex-pupil ook zeker een plaats bij Jaguar. "Ik hoop niet dat Wilson een Minardi-veiligheidsnet nodig zal hebben," verklaarde Stoddart. Mocht Jaguar hem echter laten gaan, dan staat alleen geld een directe deal nog in de weg.

Palmer ziet Wilson ook het liefst bij Jaguar tekenen, maar heeft ook waardering voor Minardi. "Het team zet met beperkte middelen fantastische prestaties neer en soms moet je in deze business één stap terug doen om er twee naar voren te kunnen maken," aldus Palmer.