Aanpassing aan subleagues

Tot vandaag was het mogelijk om met een subleague waarin maar één iemand zich bevond deel te nemen aan de manager. Een aantal mensen wezen ons op het feit dat dit onjuist is, omdat de bedoeling van een subleague juist is om met een groep te strijden om de beste subleague te worden (naast de concurrentiestijd in de league zelf overigens).

Wij hebben gemeend dat dat juist is en vanaf vandaag worden subleagues met minder dan twee personen dan ook uit de klassementen geweerd. Zij kunnen wel gewoon mee blijven doen, maat worden dus niet opgenomen in een klassement.

Bovenstaande regel is geldig tot het moment dat de subleague meerdere personen gaat tellen. Dan wordt deze als volwaardig aangezien. Er wordt dus niet een individueel onderscheid gemaakt tussen aantallen deelnemers per race, maar het gaat om het totaal aantal deelnemers op het moment dat het klassement wordt opgevraagd.

Naast deze regel is nu ook in de klassementen terug te vinden hoeveel deelnemers een league telt en is er nog een klein bugje verwijderd.

De redactie.