Nieuwe Burnout Paradise DLC details uitgelekt


Het is weer tijd voor nieuwe downloadable content voor Burnout Paradise. Het houdt ook nooit op met Burnout Paradise, dat is maar goed ook. Al eerder wisten we te melden dat Criterion nog met wat speelgoedauto's kwam. Tevens komt Criterion ook nog met een Boost Specials DLC-pack. Onze collega's van Joystiq zijn erachter gekomen wat deze twee DLC-packs allemaal bevatten.

Gisterochtend was de nieuwe downloadable content per ongeluk beschikbaar voor download op Xbox Live Marketplace. Oeps foutje, kan gebeuren. Maar laat het nou net zijn dat iemand zo slim was om even alles op te nemen en vervolgens het beeld op Youtube zetten. Je ziet het resultaat hieronder.

De Toy Cars Pack bevat negen speelgoedauto's, met daarin een miniatuur motor. De Boost Specials DLC-pack bevat twee auto's: de Hawker Mech en de Carson Extreme Hotrod. Toy Cars Pack zal 1000 Microsoft Points gaan kosten, terwijl Boost Specials Pack 400 Microsoft Points gaat kosten. Opmerkelijke van de Toy Cars Pack is dat je ze ook in twee pakketten kunt downloaden: ze kosten per stuk dan 480 Microsoft Points. 480 plus 480 is 960, dus dat is best raar. Per auto kost het overigens 160 Microsoft Points. De motor kost echter 240 Microsoft Points. Je ziet het lijstje hieronder.

Toy Cars

* Toy Krieger WTR
* Toy Jansen P12
* Toy Hunter Takedown 4x4
* Toy Carson GT Concept
* Toy Hunter Citizen
* Toy Carson Inferno Van
* Toy Nakamura Firehawk
* Toy Hunter Cavalry
* Toy Hunter Manhattan

Boost Specials

* Hawker Mech
* Carson Extreme Hotrod

Het is nog onbekend wanneer deze twee downloadable content pakketten beschikbaar zijn voor download.