Amerika krijgt geen Outrun op PSN, rest van de wereld wel

In een stukje vreemd nieuws dat niet direct relevant is voor ons Europese gamers, maar toch de moeite van het posten waard is: Sega's OutRun Online Arcade zal in de VS exclusief op Xbox Live verschijnen.

Opzich is platform-exclusiviteit niet zo vreemd, ware het niet dat de game over heel de wereld ook op het PlayStation Network zal verschijnen. Sega heeft tot nu toe geen reden kunnen geven voor de lokale exclusiviteit, maar Europese PlayStation-gamers kunnen in ieder geval gerust zijn dat de game hier wel op hun geliefde console te spelen is.

Stel je timing, snelheid en rijvaardigheid op de proef, race door levendige, kleurrijke omgevingen en ontdek de 15 glorieuze parcoursen van OutRun opnieuw. Van de steile straten van San Francisco tot de schitterende stranden van Californië: dit spel zorgt kilometer na kilometer voor onafgebroken acceleratie, spanning en actie. Voel die kick als je plankgas geeft in één van de 10 ultieme, volledig gelicenseerde Ferrari-wagens en race op een antastische soundtrack door de Verenigde Staten.