Breek de code in Audere Semper

Twee Italiaanse ontwikkelaars hebben vandaag aangekondigd dat ze aan een adventure werken. Het spel gaat Audere Semper heten (van "Memento Audere Semper", vrij vertaald "'vergeet nooit te durven" ) en moet in oktober 2009 in de winkels liggen.

Elisa Flavi is een jonge journaliste. Ze woont in Rome en droomt ervan 'door te breken' met een interessant verhaal. Helaas voor haar geeft haar baas haar alleen saaie klusjes, tot ze op een dag een mysterieuze gecodeerde boodschap ontvangt. Als ze die ontcijfert ontdekt ze meer raadsels en uiteindelijk moet ze kiezen tussen de scoop van de eeuw en haar eigen normen en waarden.

De makers beloven meer dan 35 lokaties en 20 personages, waarmee je rond de 15 uur zoet zal zijn. Ze willen delen van Rome natuurgetrouw nabouwen zodat je je echt in Rome waant. Een andere feature waarmee ze zich willen onderscheiden is het gebruik van ideeën als objecten: Elisa zal interessante observaties in haar dagboek schrijven waarna je ze in je inventaris kan combineren of erover kan praten met personages die je ontmoet. Op de officiële website kan je een teaser-trailer bewonderen, hieronder vind je de eerste twee screenshots.




Submitter:  Bron: http://