Sony moedigt mensen aan om LittleBigBillboards te stelen

Het lijkt erop dat Sony best ver zal gaan in het adverteren van LittleBigPlanet. In de VS zijn al enkele van deze mini billboards, LittleBigBillboards, gespot. Sony staat bekend om haar vaak aparte manier van adverteren, veel campagnes vielen in het verleden dan ook niet altijd in goede aarde. Eén van Sony's laatste campagnes zal ook niet door iedereen even positief ontvangen worden.

Sony zet hoog in op puzzel-platformer LittleBigPlanet dit najaar, waardoor LBP's leading character Sackboy inmiddels ongeveer de mascotte is van de PS3. Om dit kracht bij te zetten heeft Sony 1000 LittleBigBillboards geplaatst in New York, Los Angeles en San Fransisco. De billboards zijn ongeveer een meter breed en zullen verschillende hippe designs bevatten. Een zegsvrouw van de Sony heeft zelfs aangegeven dat Sony er geen problemen mee heeft als de borden gestolen worden, ze zou dit het liefst aanmoedigen. Hierdoor komt de mond-tot-mond-reclame goed op gang en zullen de billboards overal opduiken (bijvoorbeeld op eBay).

Mocht je een tripje VS voor de boeg hebben, de FOK!games-redactie heeft zeer veel interesse in de LittleBigBillboards en zal je rijkelijk belonen als je een billboard voor ons meebrengt.