Betaalde Team Fortress 2 update komt er aan

De PC-versie van Team Fortress 2 heeft inmiddels al vele grote updates achter de rug. Zo zijn de Medic, Pyro en Heavy-class al allemaal onder handen genomen met nieuwe wapens, nieuwe achievements en daarnaast ook nog eens twee nieuwe gamemodes met bijbehorende levels.

De console-varianten van Valve's Orange Box, waar Team Fortress 2 deel van uitmaakt, hebben deze updates echter nog niet mogen ontvangen. Nu is er goed nieuws voor de Xbox 360-gebruikers, de updates zullen gezamenlijk naar de console komen, alleen wel tegen betaling.

Valve's Doug Lombardi heeft tegen Kotaku gezegd dat Valve de updates een beetje op liep te sparen, zodat de Xbox 360-gamers waar voor hun geld zouden krijgen. De prijs is nog niet bekend, maar Valve richt op een zo laag mogelijke prijs (als het aan Valve zelf zou liggen zou de update gratis zijn, maar blijkbaar wil Microsoft dat er betaald wordt voor nieuwe content), al zal deze waarschijnlijk niet onder de $ 10 komen te liggen.

Of de PlayStation 3-versie van de game ook een update zal mogen ontvangen is nog onduidelijk, temeer omdat deze versie niet door Valve zelf is ontwikkeld. Zodra hier duidelijkheid over is laten we dat uiteraard weten.


Eén van de nieuwe maps die in de update zal zitten.