Silent Hunter 4 informatie en screenshots

In een interview met Firingsquad heeft de project managager van Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, Florin Sanda, uitleg gegeven over het spel (en enkele screenshots meegenomen voor het kijkplezier).

De doelstelling voor Silent Hunter 4 is om een meer actiegevulde game te maken die zich afspeelt in de Pacific, met als hoofdrolspelers de Amerikanen. De developer beseft zich natuurlijk goed dat een groot deel van de fanbase de game speelt vanwege het realisme, en dit realisme zal dan ook aanwezig blijven.

Daarnaast is de campaign onder handen genomen. Deze is nu dynamisch, met onder andere dynamische objectives die ervoor zorgen dat je als speler altijd in de buurt van de actie blijft. Daarnaast zijn er nieuwe soorten objectives toegevoegd, waaronder Lifeguard Duty, Insertion Commandos en Photo Recon.

De multiplayer mode keert ook weer terug, met daarin een co-operatieve mode voor maximaal 8 spelers en een Adversarial mode. In deze mode zal een speler een konvooi van Japanse schepen moeten verdedigen tegen aanvallen van maximaal 3 andere spelers in Amerikaanse duikboten.

De gameserie staat ook bekend om zijn mooie graphics, en deze zijn ook deze keer weer prachtig. De nieuwste grafische effecten, in combinatie met enkele post-processing filters zorgen ervoor dat de game een lust voor het oog is.

Het hele interview is hier te lezen. Check voor meer screenshots de game info.