Nintendo persconferentie

Net als gister met Sony zullen we ook vandaag jullie live op de hoogte houden van al het nieuws. De laatste feitjes staan bovenaan en de show moet om 18:30u beginnen.

19:50 - Het is afgelopen. De rest van de impressies van Nintendo komen van de beursvloer waar de pers de kans krijgt om met de Wii en DS te spelen. Wat vond jij van de show? Iets gemist nog?

19:40 - De gelukkige gamer, een cunt genaamd Scott, mag nu met Miyamoto gamen. Ze spelen tegen Iwata en Reggie. De game is het tennisonderdeel uit Wii Sports, een verzameling sportgames die vooral voor de fun zijn.

19:35 - Iwata weg, Reggie terug. De eerste gamer die hands-on mag met de Wii komt nu op het podium. Miyamoto ook op het podium.

19:30 - Virtual Console aan de buurt nu. Virtual Console laadt games in enkele tellen.
Wii connect 24, een hardware functie die ervoor zorgt dat de Wii, zelfs in standby, dingen kan registreren. Bijvoorbeeld in Animal Crossing: Starting with something like Animal Crossing, any time the console is in standby they may find a friend has visited their village and left a message or a gift

19:23 - Iwata op het podium. Eerst over game-publiek uitbreiden dmv non gamers enzo. Same old same old.

19:20 - New Mario beelden, Pokémon Ranger. Nieuwe Yoshi, Starfax en Diddy Kong Racing. Ook Final Fantasy III wordt getoond.

19:16 - George Harrison over de DS. Meer dan 16 miljoen verkochte units, miljoenen meer dan de PSP. Vooral het momentum van de DS is groot. Nintendogs, Nintendo W-Fi Connection (1.3M spelers, 40+M connecties) en Brain Training zijn erg belangrijk geweest.

19:15 - Na het schieten in Red Steel wordt nu het zwaardvechten getoond. Blokken met links, slaan met rechts.




19:10 - Twee Franse dudes van Ubisoft die Red Steel gaan presenteren. De Wii controleur zal volledig gebruikt worden.

19:08 - Alle games die al geweest zijn net komen nu weer, maar nu met een klein praatje van Reggie. Op de E3 zijn er 27 speelbare Wii games.

19:05 - Zelda komt in twee versies. Wii en Cube versie.

19:00 - Nunchuck heeft ook motion sensor. Hierdoor ontstaat extra vrijheid. Speaker in de controller.

18:56 - Zelda Twilight Princess, gespeeld op de Wii. Zelda zal launchen tegelijk met de Wii. Uitleg over gameplay.

18:55 - Meer trailers: Metroid Prime 3, een DBZ game, DQ: Swords, Fire Emblem, Spongebob, Super Mario Galaxy, een racegame, SD Gundam game, Tony Hawk, Excite Truck, Elebits, Red Steel, Rayman 4, Super Wing Golf, Sonic, Project HAMMER, Madden, FF: Crystal Chronicles, Twilight Princess, en nog wat meer dat we net gemist hebben




18:50 - Geen releasedetails als prijs en datum. Enige dat gezegd wordt is goedkoper dan de rest, en Q4 2006.

18:45 - Trailer voorbij, Reggie weer aan het woord.

18:43 - Beelden nieuwe Mario worden getoond, net als een vliegspel en Metroid Prime. Tevens Wario Ware, Red Steel en Twilight Princess.

18:42 - Nieuwe Wii trailer. Playing = Believing als slogan

18:40 - Er wordt een racegame getoond die met de Wii controller te besturen is dmv beweging

18:37u - LIFT OFF!
Miyamoto staat met een Wii controller de Zelda muziek te dirigeren

18:28u - De pers is plaats aan het nemen en op dit moment is het enige dat er vanuit Lexie komt een Omg, dit is te vet