World of Warcraft bereikt zes miljoen spelers

Er lijkt geen einde meer te komen aan de populariteit van de MMORPG World of Warcraft. Inmiddels zijn er al zes miljoen mensen die het spel spelen wereldwijd. Dit is bijna een miljoen spelers meer dan medio december. Het lijkt er dus op dat de game voorlopig nog wel zal groeien. Blizzard gaat zelfs nog een stapje verder en beweerde een paar dagen terug zelfs dat WoW nog twintig jaar zal blijven groeien.

Binnenkort komt er ook nog een uitbreiding aan die waarschijnlijk ook zeer goed zal verkopen. Spelers willen namelijk niet achter gaan lopen op hun vrienden die de uitbreiding wel hebben en worden dus min of meer gedwongen om ook de uitbreiding in de winkel te halen. Blizzard gaat dus nog gouden tijden tegemoet.

Nog even wat leuke feitjes: Blizzard heeft alleen al in Europa 450 mensen in dienst van 22 verschillende nationaliteiten. Deze zorgen ervoor dat 1 miljoen Europese spelers rustig hun ding kunnen doen in het Engels, Duits en Frans. In de nabije toekomst zal er ook een Spaanse versie verschijnen.



Miljoenen gamers verliefd op World of Warcraft