[Update] Prijsverlaging GBA SP naar 99,95

Vandaag maakte Nintendo of Europe bekend dat ze een prijsverlaging van de Game Boy Advance SP gaan doorvoeren.
Met ingang van 24 september zal de prijs in heel Europa 30 euro naar beneden gaan, en zal de SP voor 99,95 Euro in de winkels liggen.

Jim Merrick, Senior Director of European Marketing: "Doordat de Game Boy Advance SP nu verkrijgbaar is voor deze nieuwe prijs, wordt de handheld een stuk toegankelijker voor een bredere groep gamers, met name onze jongere fans. Met alle fantastische games die er al voor de Game Boy Advance op de markt zijn, plus de vele extra titels die nog voor Kerstmis verkrijgbaar zullen zijn, willen we het voor iedereen mogelijk maken een Game Boy Advance SP te bezitten."

Naast deze prijsverlaging maakte Nintendo ook bekend dat er voor Kerst nog twee Limited Edition Game Boy Advance SP Packs uit gaan komen; Het Zelda Limited Edition Pack bevat een limited edition goudkleurige SP met Zelda opdruk, samen met een exemplaar van The Legend of Zelda: The Minish Cap. Deze Pack zal op 12 november in de winkels liggen. Naast deze Zelda Pack zal op 19 november een Mario Limited Edition Pack uitkomen, met een SP in Mario-stijl en een exemplaar van Mario vs Donkey Kong. Beide packs zullen naar verwachting voor 129,99 Euro in de winkels liggen.

Update:
Ondertussen zijn er ook foto's vrijgegeven van de goudkleurige GBA SP die samen met Zelda verkocht zal worden en de speciale Mario editie die in combinatie met Mario vs. Donkey Kong verkocht gaat worden: