Zangeres Rihanna is erg eenzaam

Veel jongeren ambiëren het leven van een popster. Programma's als Idols en alle rip offs daarvan laten dat zien. Toch gaat het leven van een grote ster niet over rozen. Tenminste, dat vinden sommige sterren zelf. Zo is zangeres Rihanna enorm dankbaar voor het succes dat ze geniet, maar vindt ze het leven in de muziekwereld soms vreselijk moeilijk. Rihanna voelt zich namelijk door het drukke leven dat bij een bekende ster zijn hoort, enorm eenzaam.

"Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Afgelopen achttien maanden heb ik niet meer dan zeven dagen vrij gehad. Mijn schema is echt wurgend wat dat betreft." Aldus de jonge zangeres. Buiten het feit dat ze bijna elke avond moet optreden, is Rihanna ook nog steeds haar carrière aan het uitbreiden. Met veel artiesten heeft ze samengewerkt. Geruchten gaan al lange tijd dat ze inmiddels een relatie heeft met collega-zanger, maar zelf ontkent ze dit.

"Ik leef 98 procent van het jaar in hotels en steden die ik absoluut niet ken. In die hotels ben ik ook alleen maar om een paar uurtjes te slapen, en we gaan van concert naar concert. Ik heb daardoor geen tijd om uit te gaan en al helemaal geen tijd om een relatie te beginnen. Ik ken de hardnekkige geruchten dat ik wat met Chris zou hebben. Ik ken hem wel, maar we zijn hooguit vrienden te noemen, meer is er echt niet." Aldus Rihanna. De jonge Rihanna brak op 17-jarige leeftijd door met haar hitsingle 'Pon De Replay', waarna er een waslijst hits volgde als ' Unfaithful', 'We Ride', 'Umbrella', 'Don't stop the music' en 'Disturbia'.


Rihanna is eenzaam  (foto: DAG)