Britney bedankt vader voor redding

De dag zal niet zo geweldig beginnen voor de moeder van Britney Spears, Lynne Spears, want Britney heeft haar vader bedankt voor het redden van haar leven. Haar vader, Jamie, heeft al geruime tijd de zeggenschap over zijn dochter, vooral op financieel gebied. Na een uitspraak van de rechter werd hij namelijk aangewezen als de persoon die tot in ieder geval 31 december het fortuin van Spears beheert. En nu begint langzaam duidelijk te worden waarom juist hij.

Volgens Spears is het namelijk hij geweest die haar uit het diepe dal heeft gevist. "Mijn vader heeft me gered. Ik zou hier waarschijnlijk niet meer zijn als hij niet had geholpen. Ik ben niet altijd een geweldige dochter geweest, maar hij heeft zijn leven en zijn baan opgezegd om op me te letten op het moment dat ik niet zeker wist of ik nog wel verder wilde leven. Ik dank mijn leven echt aan hem."

Het gaat gelukkig stukje bij beetje weer beter met Spears, die begin dit jaar nog in het ziekenhuis lag. Inmiddels heeft ze weer redelijk wat hits op haar naam staan en wordt ze gevraagd voor veel evenementen, zoals de MTV VMA Awards. Ook komt er een nieuw album aan waarvoor ze de hulp heeft ingeschakeld van niemand minder dan haar ex Justin Timberlake. Wanneer Spears haar eigen bankpas weer bij zich mag dragen is nog niet bekend.