Naaktfoto's DHW-ster Marcia Cross uitgelekt

Na de uitgelekte naaktfoto's van onze eigen Manon Thomas, is nu een 'Desperate Housewife' de klos. De mooie rooie Marcia Cross, die in de serie de rol van Bree van de Kamp op zich neemt, had de door manlief gemaakte kiekjes vorig jaar met de vuilnisman meegegeven. De vuilnisman viste de foto's, waarop de actrice in vol ornaat te zien is terwijl ze een douche neemt, echter uit de kliko, om ze later ten gelde te maken.

De beste man verkocht de pikante plaatjes vervolgens aan de beruchte handelaar David Hans Schmidt, ook wel bekend als de Sultan of Sleaze. De actrice en moeder van een tien maanden oude tweeling, heeft nog geprobeerd publicatie van de foto's te voorkomen. De handelaar, die in september op 47-jarige leeftijd een einde aan zijn leven maakte, was ervan overtuigd dat de kiekjes niet waren gejat. "Als je iets weggooit, verspeel je je rechten op dat eigendom", luidde zijn verklaring.

Marcia Cross snapt overigens niet waarom men zou zijn geïnteresseerd in de pikante foto's. "Ik ben een bleke bonenstaak en ik zie er over het algemeen gewoon niet zo heel goed uit", zegt ze over zichzelf. De overleden Schmidt was het daar echter totaal mee oneens. "Ze ziet er prachtig uit", luidde zijn mening. En met de woorden "En ja, het tapijt past bij de gordijnen" verwees de Sultan of Sleaze naar de originele, rode lokken van de 45-jarige actrice.

Wie niet wil wachten tot de nieuwste Story op de mat ploft, kan zich hier vergapen aan de wanhopige huisvrouw.