Nieuw RTL-programma speciaal voor homo's

Icoon TelevisieVanaf 28 september komt RTL met een nieuw TV-programma speciaal voor homo's. Het programma gaat Boys Tonight heten en zal gepresenteerd worden door Eddy Keur en Marco Verhagen. RTL8 zal het programma, dat een half uur duurt, zes keer per week uitzenden in de nachtprogrammering.

"We mogen eigenlijk alles doen wat we willen", aldus Verhagen. Ondanks dat zal het nieuwe programma geen seks, porno of belspelletjes bevatten. Volgens Keur is het programma te vergelijken met RTL Boulevard, maar dan kleiner. De uitzendingen zullen veel entertainment bevatten, gefilmd op verschillende plaatsen in het land. In de eerste uitzending zal Beau van Erven Dorens te gast zijn en de presentatoren hopen dat veel bekende nederlanders zijn voorbeeld zullen volgen. "We hebben een enorm adressenbestand met bekende Nederlanders", aldus Keur.

De twee presentatoren hebben bij de regionale televisiezender RNN7 al eerder samengewerkt en ze zullen het programma puur voor de lol maken. "We willen gewoon lachen en gieren. Voor het geld hoeven we het niet te doen. We hebben allebei een krantenwijk erbij genomen om dit te bekostigen."


Maar dan voor homo's, volgens Eddy Keur.